Naast sushi zijn er ook vele andere soorten Japanse gerechten. U kunt verschillende soorten Japanse gerechten leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden. Het standaard menu voor de Basis Japanse kookworkshop bestaat uit :
- witte rijst
- 1 miso soep
- 2 bijgerechten
- 1 hoofdgerecht
Als u naast vlees ook geen vis eet, gebruiken we voor het kruiden/de bouillon zgn Shojin bouillon (Bhoedistische bouillon) van konbu zeewier en shiitake champignons. Het is mogelijk om op verzoek extra gerechten toe te voegen. U kunt vragen als u wilt andere Japanse gerecht te leren. Voor meer informatie kijk op http://tokyodoll.web.fc2.com/workshop/japansekookworkshop.html
Japans activiteiten door Japanse autochtonen
Wij organiseren hoge kwaliteit Japanse workshops en activiteiten. De workshop leraren zijn allen Japanse autochtonen die u authentieke Japanse vaardigheden kunnen leren.
- Manga workshop: door Japanese manga tekenaar
- Bento, Kyaraben en Anime kook workshop: het nieuwste Japanse koken
- Sushi en Japansekook: de werkelijke smaak van Japan
- Japanse les: door Japanse autochtonen
Meer informatie: http://tokyodoll.web.fc2.com/workshop/index.html
- Manga workshop: door Japanese manga tekenaar
- Bento, Kyaraben en Anime kook workshop: het nieuwste Japanse koken
- Sushi en Japansekook: de werkelijke smaak van Japan
- Japanse les: door Japanse autochtonen
Meer informatie: http://tokyodoll.web.fc2.com/workshop/index.html